Wat doen wij?

Van Esch Groep is al sinds 1970 gespecialiseerd in groenvoorziening en civiele techniek voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Onder leiding van verrichten ruim 30 gepassioneerde werknemers en circa 20 extra ingehuurde krachten in het zomerseizoen dagelijks aanleg- en onderhoudswerkzaamheden voor een brede klantenkring. Duurzaam en sociaal verantwoord ondernemen zijn speerpunten in onze bedrijfsvoering. Van Esch Groep onderscheidt zich door persoonlijke, professionele aanpak. Dit dragen wij uit met onze no-nonsense aanpak met maatwerk en persoonlijke begeleiding voor iedere doelgroep. ‘Kan niet bestaat niet’, is onze lijfspreuk.

Onze werkwijze
Van Esch Groep legt zich steeds meer toe op totale ontzorging voor opdrachtgevers, vanaf de planningsfase, uitvoering, schouwen tot eventuele nazorg. We luisteren graag naar uw wensen en houden vast aan een persoonlijke aanpak. Ons probleemoplossend vermogen, een constante zoektocht naar verbetering en een directe betrokkenheid van de directie en werknemers zijn daarbij onmisbaar. Tevens weet u waar u bij ons aan toe bent. Efficiënte en heldere communicatie zijn immers altijd ons streven. Samen met u werken we graag naar een eindresultaat naar ieders tevredenheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
MVO vormt een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering en strategie. Wij geven concrete invulling aan veranderende maatschappelijke wensen door het realiseren van blijvende kwaliteit. We zijn continu aan het onderzoeken naar mogelijkheden veranderingen in de processen en de kosten te beheersen. Wij geven invulling aan onderwerpen als groenere bedrijfsvoering, hergebruik van energie. We zoeken naar alternatieve om ons energiegebruik terug te dringen, terugdringen van het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Tevens stimuleren we opdrachtgevers hiervoor kiezen.

Vakkennis en certificeringen
Dit alles stelt hoge eisen aan de kennis en kunde van onze medewerkers, de manier van werken en het materieel. De vakkennis en het welzijn van ons personeel zijn voor ons erg belangrijk. Jaarlijks besteed Van Esch Groep dan ook zorgvuldig aandacht aan (bij)scholing en wordt er gewerkt met het geautomatiseerde administratiesysteem Groen Vision. Ons bedrijf is ISO en VCA** gecertificeerd en lid van VHG. Tevens beschikken wij over diverse Groenkeur certificeringen, zoals Tuinaanleg & Tuinonderhoud en Boomverzorging. Ook zijn wij bekwaam als erkend leerbedrijf met Aequor erkenning. Voor de specialisatie in boomverzorging hebben wij European Tree Workers en een European Tree Technician in huis. We hebben oog voor mensen met een beperking of achterstand tot de arbeidsmarkt. We ondersteunen deze mensen door ze een stage of werkplek aan te bieden.