De perfecte bedrijfstuin

Wij realiseren voor u de ideale bedrijfstuin, een visitekaartje op maat wat uw bedrijfsidealen en de karakteristieken van uw pand uitstraalt.

Van kleine tuinentree tot grote kantoortuin: Van Esch Groep ontwerpt en realiseert voor u de perfecte bedrijfstuin voor een betaalbare prijs. Een goed doordachte bedrijfstuin vormt een absolute meerwaarde voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld als prettige entree voor gasten, die bij aankomst de eerste indruk van uw bedrijf opdoen nog voordat uw receptioniste hen kan begroeten. Uw bedrijfstuin is immers uw visitekaartje en symboliseert uw bedrijfsidealen. Maar uw bedrijfstuin dient ook als prettige plek voor uw personeel. Denkt u eens aan vergaderen op een prachtige buitenveranda, of pauzeren en bijkletsen met collega’s in de frisse buitenlucht. Uw werknemers zijn er even uit, dat ziet u terug in uw productiviteit!

Ontspannend en gemoedelijk of juist modern en zakelijk? Wij creëren de sfeer die u wenst en versterken uw bedrijfsimago en de balans tussen uw bedrijfspand en uw tuin. Speciale aandacht gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en innovatieve systemen. Uw bedrijfstuin kan op deze manier jaren mee en, is stijlvol en praktisch en van alle hedendaagse gemakken voorzien.

Wij realiseren bedrijfstuinen met een laag onderhoudsniveau, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw eigen bedrijfsactiviteiten. Voor periodiek onderhoud bieden wij gunstige onderhoudscontracten. Samen met u stellen we een onderhoudsplanning op, die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Met onze ervaring en vakkennis is het onze ambitie om uw verwachtingen te overtreffen voor een betaalbare prijs!

Naast het aanleggen van uw bedrijfstuin, zijn wij u graag van dienst voor de realisatie van bijvoorbeeld:

  • Bestratingen
  • Containeropslag
  • Fietsenstalling
  • Parkeerplaatsen
  • Duurzaam tuinmeubilair

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!