Onderhoud bedrijfstuin

Onderhoud bedrijfstuin uitbesteden? Wij zijn uw specialist in Tilburg, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Utrecht en omstreken

Een goed onderhouden bedrijfstuin en een representatief terrein vormen een absolute meerwaarde voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld als prettige entree voor gasten, die bij aankomst de eerste indruk van uw bedrijf opdoen nog voordat uw receptioniste hen kan begroeten. Of als prettige plek voor uw personeel. Buiten vergaderen of pauzeren en bijkletsen met collega’s in de frisse buitenlucht. Uw werknemers zijn er even uit, dat ziet u terug in uw productiviteit! Voor het onderhoud van uw buitenruimte staan wij aan uw zijde.

Wat kan Van Esch voor mijn bedrijf uit handen nemen?

  • Het verzorgen van uw gazon (maaien, sproeien en technisch onderhoud)
  • Het snoeien van bomen en struiken
  • Het verwijderen van onkruid
  • Het verwijderen van blad en dode bloemen
  • Het knippen van heggen
  • Het vegen en onderhouden van straatwerk
  • Het bemesten en verzorgen van uw beplanting
  • Het opruimen van tuinafval

Heeft u weinig groen en veel straatwerk of andere verharding? Wij zorgen geheel chemievrij dat onkruid tussen uw straatwerk geen kans krijgt en houden de verharding schoon met de hogedrukreiniger en veegmachine.

In welke frequentie kan ik onderhoud afnemen?

Het onderhoud vindt over het algemeen plaats op basis van een maatwerk onderhoudscontract. We luisteren hiervoor goed naar uw wensen en delen onze kennis over zaken waar u wellicht niet direct over had nagedacht. Het geheel vertalen we naar een persoonlijke overeenkomst. Hoe vaak we langs komen, laten we aan u. Maar gebruikelijk is om uw buitenruimte in april klaar te maken voor het voorjaar en in oktober voor de winter, met tussentijds ongeveer 6 momenten voor klein onderhoud. Grasmaaien is in het groeiseizoen soms wekelijks nodig, daarvoor nemen we een apart onderhoudsschema op in de overeenkomst. Minder gebruikelijk, maar zeker mogelijk is onderhouden op basis van beeldkwaliteit. Daarbij geldt: hoe harder de beplanting en het onderhoud groeien, des te vaker onderhoud wordt gepleegd. Tot slot is incidenteel onderhoud op afroepbasis mogelijk en ook wanneer u eenmalig hulp nodig heeft, zijn wij u ook graag van dienst. We adviseren u graag welke vorm van onderhoud het beste bij u past en maken voor u een vrijblijvende offerte.

Wat mag ik verwachten?

Ons doel is om u volledig te ontzorgen. We spelen in op de momenten die er voor u toe doen: tijdens een event op uw locatie, wanneer u belangrijke gasten ontvangt, of wanneer uw kantoor voor langere tijd gesloten is, garanderen wij dat uw buitenterrein er perfect bij ligt. Daarnaast brengen we u ook buiten de onderhoudsmomenten op de hoogte als uw beplanting extra aandacht verdiend. Tot slot evalueren we geregeld de voortgang van de samenwerking. Zo kunnen we bijsturen en inspringen op nieuwe situaties. Met onze ervaring en vakkennis is het onze ambitie om uw verwachtingen te overtreffen voor een betaalbare prijs!

Wilt u meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.