Boomverzorging

European Tree Workers en European Tree Technician

Het gezond houden van bomen is een verantwoordelijke taak. Van Esch Groep beschikt over een team van gespecialiseerde European Treeworkers en een European Tree Technician, die met behulp van geavanceerde hoogwerkers in staat zijn om bomen van groot en klein formaat op een gemakkelijke en veilige manier te onderzoeken en indien nodig maatregelen te nemen. Door resoluut handelen streven wij naar een optimale beeldkwaliteit en een vermindering van het aantal schadegevallen bij storm.

Door onze specialistische kennis en apparatuur zijn wij in staat om VTA-controle en nader onderzoek uit te voeren. Hiermee kunnen we bomen zowel boven- als ondergronds onderzoeken op ziektes, plagen, algemene gezondheid, schimmelaantastingen en stabiliteit. Tevens adviseren we u graag over boomwortelgroei. We beschikken over een wortelsnijder, waarmee bij tijdig ingrijpen hinderlijke ophogingen in bestrating en asfalt en dure reparaties daarvan kunnen worden voorkomen. In verband met wettelijke aansprakelijkheid kunnen de verkregen gegevens digitaal worden vastgelegd.

Soms is het noodzakelijk om bomen te rooien en af te voeren. Dat zware werk vraagt om een doordachte aanpak. We beschikken over diverse machines waarmee bomen van elk formaat, zelfs op moeilijk begaanbaar terrein, kunnen worden gerooid. We maken uw terrein weer egaal met een stobbenfrees, waarmee de boomstronk kan worden verwijderd.

Kortom, u kunt uw boomverzorging met gemak aan ons toevertrouwen. Neem bij interesse graag eens vrijblijvend contact met ons op en bekijk ook eens de onderstaande video.